uutiset

30.12.2018
Netlasku uudistui  

Netlasku.fi sivusto toimii nyt paremmin myos puhelimilla ja tableteilla.
Koetimme pitää toiminnot mahdollisimman ennallaan, jotta palvelua olisi helppoa käyttää kuten ennenkin.
Voit myos käyttää aiempaa sivustoa osoitteessa: old.netlasku.fi (laskut ovat samat kummassakin osoitteessa.)

10.12.2018
Netlasku.fi toimii myös uudella Brave selaimella  

Testasimme palvelun toimivaksi uudella nopeasti yleistyneellä Brave selaimella. Brave selain suojaa yksityisyyttäsi ja on nopeampi kuin Chrome tai IE. 
Lue lisää: www.brave.com

10.12.2018
Netlasku.fi siityi käyttämään Gmail palvelimia  

Netlasku.fi palvelu käyttää nyt Gmail palvelimia, joten sähköpostien ja laskujen perille meno on entistä luotettavampaa.
 

11.02.2018
Netlasku.fi sivusto alhaalla (korjattu)  

Pahoittelut katkoksessa Netlasku.fi sivustolla 31.10.2018-01.11.2018. Vika on nyt korjattu ja kaikki toimii. Kaikki laskut ovat myos tallessa. 

Katkos johtui palvelimen korruptoitumisesta, jota emme osanneet ennakoida. Jatkoa ajatellen aiomme tehda varasivuston, jota voidaan kayttaa katkoksien aikana.

03.05.2016
Sähköpostilaskun lähetys GMAIL-osoitteisiin!  

Olemme yhä saaneet virheilmoituksia että sähköpostitse lähetetyt laskulinkit eivät mene perille GMAIL-osoitteisiin.

Olemme testanneet asiaa ja todenneet että laskut kyllä menevät perille mutta GMAIL toisinaan siirtää ne SPAM/ROSKAPOSTI kansioon.
-Tämä on helposti vältettävissä kun merkkaat yhden tälläisen sähköpostin "Not Spam" / "Ei Roskapostia". Tämän jälkeen Gmail käsittelee ne normaalisti.
-Ymmärrämme että tämä on vaikea selittää asiakkaille, ja olemme jo ottaneet yhteyttä gmailiin asiasta ..mutta tämä voi kestää parikin viikkoa että korjata. 

PS.
-Vaihtoehtoisia tapoja lähettää laskulinkki:
*Lähetä linkki normaalista sähköpostistasi (copy/paste)
*lähetä linkki ensin omaan sähköpostiisi ja sitten eteenpäin asiakkaalle.

20.04.2016
Sähköpostivirhe korjattu  

Sähköpostipalvelimellamme on ilmennyt satunnaisia virheitä viimeisen viikon ajan. Virheet ovat liittyneet lähinnä laskujen lähettämiseen gmail-osoitteisiin ja rekisteröitymisiin. Päivitimme sähköpostipalvelimen uudelleen, ja nyt virheitä ei ole enää ilmennyt. Palvelu toimii nyt normaalisti!

PS. Jos kuitenkin vielä koet ongelmia Netlasku.fi palvelussa, lähetä toki lyhyt vapaamuotoinen virheilmoitus asiakaspalveluumme (yhteydenottolomakkeella tai ihan sähköpostitse.) Kiitos.

25.12.2015
Hyvää joulua ja tuottoisaa uuttavuotta!  

Netlasku.fi toivottaa kaikille yrittäjille oikein leppoisaa joulua ja tuottoisaa vuotta 2016!

21.10.2015
Ulkoasupäivitys  

Netlasku.fi palveluun tehtiin pieniä päivityksiä. Kaikki toimonnot toimivat normaalisti.

02.09.2014
Tekninen päivitys  

Tekninen päivitys Netlasku.fi-palveluun. 
-Uudistuksia sivuston ulkoasuun.
-Uudistuksia sivuston koodiin.
Palvelu toimii normaalisti.

13.01.2014
Päivitys: oletusvaluutta ja oletusviivästyskorko  

Nyt voit asetuksista(asiakassivu->asetukset) määritellä laskuissasi käytettävän oletusvaluutan ja viivästyskoron. Näitä arvoja käytetään aina kun luot uuden laskun. Voit toki aina laskua muokatessasi vaihtaa myös valuutan ja viivästyskoron. 

11.01.2014
Tekninen päivitys  

Tekninen päivitys

08.12.2013
Tekninen päivitys 08.12.2013  

Asiakassivu päivitettiin. Nyt käytössäsi on entistä tehokkaammat työkalut laskujen luontiin! Erityisesti uusi toiminto "Tuoterekisteri" nopeuttaa laskujen tekemistä.
Palautetta uudistuksesta voi antaa asiakaspalveluumme.

PS. Jos käyttäjät haluavat, niin vanha asiakassivu voidaan säilyttää uuden asiakassivun rinnalla. Mielestämme kuitenkin uusi asiakassivu on kaikinpuolin kätevämpi.

Terveisin
Netlasku kehitystiimi

03.12.2013
Beta-tila  

Beta-tilassa on viimeisimmät kehittämämme toiminnot valmiina testattavaksi ja käyttöön. Beta tilassa voi tehdä ja muokata laskuja aivan normaalisti.

01.12.2013
Laskuja eri valuutoissa!  

Lisäsimme Netlaskuun mahdollisuuden valita laskuihin eri valuuttoja. Perusvaluutta on euro. Muut mahdolliset valuutat ovat nyt yleisvaluutat USD, GBP, CAD, AUD.
Mahdollisia virheilmoituksia voi ja pitää lähettää asiakaspalveluumme ja toki jos on tarvetta lisätä jokin yleinen valuutta valikoimiin.

17.10.2013
Päivitys: Logot nyt tarkempia  

Laskuttajien logot näkyvät ja tulostuvat nyt palvelussamme aiempaa tarkempina. Kyseessä on koodiparannus ja ei vaadi käyttäjiltä mitään toimia.
Mahdolliset virheilmoitukset voi lähettää asiakaspalveluumme.

16.09.2013
Uusi laskupohja(Int)  

Palveluun lisättiin uusi englanninkielinen "Int"-laskupohja. Laskupohja on tarkoitettu kansainvälisiin laskutuksiin(Int = International). Int-laskupohjaan tulostuu yrityksesi pankkitiedot JA välittäjäpankki, jos sellainen on asetuksiin syötetty.

10.09.2013
Päivitys laskupohjiin  

Laskupohjiin tehtiin pieni päivitys koskien ALV-rekisteröintimerkintöjä.
Lisäksi yrityksen tietoihin voi nyt syöttää pankkitiedot entistä tarkemmin(Osoitetiedot, konttori, välittäjäpankki ym.).

10.07.2013
Netlasku.fi ulkoasu päivitetty  

Netlasku.fi verkkosivut päivitettiin hieman leveänpään layouttiin. Palvelu toimii normaalisti. 

25.06.2013
Tekninen päivitys  

Viimeyönä tehtiin netlasku-palveluun pieni tekninen päivitys.

24.01.2013
Uusi toiminto - laskuerittely  

Nyt laskuihin voi kirjoittaa myös laskuerittelyn. Vapaamuotoista tekstiä voi kirjoittaa laskuun tuoterivien alapuolelle. 
Mallia voi katsoa Netlasku.fi palvelun etusivulta löytyvistä mallilaskuista.

16.12.2012
Verkkosivun päivitys  

Netlasku.fi-palvelun ulkoasu päivitettiin. Muutos ei vaikuta toiminnallisuuksiin. Kaikki toimii normaalisti.

18.11.2012
Lähetä laskulinkki sähköpostitse  

Netlasku.fi palveluun lisättiin uusi toiminto. Nyt voit lähettää laskulinkin asiakkaan sähköpostiin. Asiakas voi sitten itse tulostaa laskun.

(*Huomaathan että emme voi varmistaa että sähköpostilinkki menee aina perille asiakkaalle. Asiakkaan sähköpostilaatikko voi olla täynnä tai roskapostisuodatin estää perillemenon.)

22.10.2012
Netlasku.fi siirretty uudelle palvelimelle  

Verkkopalvelumme siirrettiin uudelle tehokkaammalle palvelimelle. Testauksessa kaikki toiminnot olivat kunnossa ja palvelu toimi hienosti.
Toivomme kuitenkin vikailmoituksia sähköpostiimme (asiakaspalvelu@netlasku.fi) jos jotain pientäkin virhettä esiintyy. Kiitos paljon.
-Netlasku.fi kehitys

19.10.2012
Tuleva päivitys (su-ma yöllä)  

Netlasku.fi palvelu siirretään uudelle palvelimelle. Uusi palvelin on nykyistä nopeampi ja muistiresurssit suuremmat. Siirto suoritetaan su-ma yönä. Siirron kesto noin 30minuuttia. Siirron jälkeen testaamme palvelun täysin.

Netlasku.fi on siis käytettävissä aivan normaalisti, lukuunottamatta tuota sunnuntaiyön 30min taukoa.

17.10.2012
Tekninen päivitys  

Palveluun tehtiin pieniä teknisiä päivityksiä. 

10.09.2012
Päivitys ja virhetilanne  

Päivityksessä sunnuntaina 09.09.2012 palveluun lisättiin laskuarkisto-toiminto. Päivityksen yhteydessä ilmeni virhe, joka esti laskujen tallentamisen muutamaksi tunniksi. Virhe korjattiin ja palvelu toimii nyt normaalisti. 

08.09.2012
Uusi laskupohja lisätty "SEPA(+)"  

Laskut voi tulostaa nyt myös uudelle värikkäämmälle laskupohjalle. Tulostinmustetta kuluu hieman enemmän, mutta lopputuloskin on tyylikkäämpi.

01.08.2012
Päivitys Netlasku-palveluun  

Netlasku.fi palveluun tehtiin pieniä päivityksiä. Mukana oli myös toiminto jolla voit nyt jatkossa tilata unohtuneet tunnuksesi sähköpostiisi.

29.05.2012
Verkkopalvelun päivitys  

Netlasku.fi verkkopalvelu päivitetään 29.05-30.05.2012 välisenä yönä. Päivitys kestää vain noin 10minuuttia, jona aikana palvelua ei voi käyttää. Muuten palvelu on normaalisti käytössä.

24.03.2012
Päivitys sisäänkirjautumiseen  

Netlaskun sisäänkirjautumistekniikat päivitettiin. Sisäänkirjautuminen on nyt entistä nopeampi ja pysyt sisäänkirjautuneena kauemmin.

09.03.2012
Uusi ulkoasu  

Netlasku.fi palvelun ulkoasu uudistettiin. Muutokset eivät vaikuttaneet palvelun tekniseen toimintaan. Palvelu on täysin toimintakunnossa. 
Lisää kehitysehdotuksia voi lähettää asiakaspalveluumme. Kiitos.

27.12.2011
Asiakasrekisteri korjattu  

Joidenkin käyttäjien asiakasrekistereitä sotkenut vika on nyt korjattu. Asiakasrekisteri-toiminnon tulisi toimia nyt moitteetta kaikilla. Ilmoittakaa toki vikailmoituksia ylläpidolle jos yhä löydätte virheitä.
-Sisäänkirjautumistekniikat päivitettiin

04.12.2011
Uusi laskutustoimintoja!  

Palveluun on lisätty uusia toimintoja.
-Asiakasrekisteriin voit syöttää laskutusasiakkaiden tiedot. Tämä nopeuttaa itse laskun kirjoitusta.
-SEPA-laskuissa on nyt erillinen maa kenttä. Kentän voi jättää tyhjäksi jolloin laskun osoitetietoihin ei tulostu maata. Maan jäädessä pois soitekenttä on korkeussuunnassa yhtä riviä matalampi ja osoitetiedot mahtuvat paremmin pieni ikkunaisiin kirjekuoriin.

02.12.2011
Tuleva päivitys  

Lähiaikoina päivitämme palvelun ulkoasun ja lisäämme toimintoja. Päivitys tapahtuu aamuyöstä(kesto 1-3h) eikä tule vaikuttamaan palvelun käytettävyyteen.

24.11.2011
Sepa-viitenumerot  

Sepalaskuissa on nyt myös kansainvälinen RF-viitenumero
(SEPA -viitenumero). Kansainvälinen viitenumero perustuu suomalaiseen viitenumeroon, mutta sen alussa on kirjaimet RF ja kaksi tarkistusnumeroa.

31.05.2011
Netlasku.fi päivitys  

Netlasku.fi palvelu siirtyi uudelle palvelimelle. Nyt palvelu toimii nopeammin ja turvallisemmin. Asiakkaiden laskut varmuskopioidaan jatkossa kerran vuorokaudessa(öisin).
Palvelimen vaihtoon liittyvät mahdolliset vikailmoitukset voi toimittaa asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@wired.fi

01.08.2010
Päivitys sisäänkirjautumiseen  

Asiakassivulle sisäänkirjautumiseen tehtiin tekninen päivitys.

03.07.2010
Netlasku.fi on ilmainen!  

Palvelu on nyt täysin ilmainen. Rekisteröidy ja ala laskuttamaan. Käytössäsi ovat kaikki palvelun laskutustoiminnot sekä rajoittamaton määrä laskuja.

01.11.2009
Lisätty laskupohja englanniksi  

Nyt voit tulostaa laskun myös englanninkieliselle pohjalle. Englanninkielistä laskupohjaa käytettäessä laskuun tulostuu myös SEPA-maksutiedot.

03.09.2009
Viestintävirhe liittyen palvelun avaamiseen  

Viestintävirhe liittyen palvelun avaamiseen on nyt korjattu. Kyseessä oli vain Soneran liittymiä koskeva viestienvälitysvirhe.
Pahoittelut tapauksesta.

-Nyt Netlaskupalvelun avaus onnistuu myös Soneran liittymistä.

Lisätietoja:
asiakaspalvelu@wired.fi

05.04.2009
FAQ-osasto  

Palveluun on avattu FAQ-sivu, johon kokoamme usein kysyttyjä kysymyksiä.

10.12.2008
Netlasku.fi palvelu avattu  

PK-yrityksille ja yksityisille ihmisille tarkoitettu internetpohjainen laskutuspalvelu on nyt avattu. Tervetuloa palveluumme!

Palvelun kehitystyötä jatketaan, joten meille saa lähettää jatkokehitysehdotuksia ja palautetta.